Veiligheidsvoorschriften

 

 • Speenkoorden.
  Laat jouw baby nooit met het speenkoord slapen en gebruik deze alleen onder toezicht en niet als speelgoed vanwege de kleinere onderdelen. De speenkoorden zijn niet langer dan 20 centimer.
  De houten kralen zijn van onbehandeld beukenhout en de silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn
  BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. Het clipje is van metaal en bevestig deze alleen aan de kleding van uw kindje. controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen.
  Het gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Littlez is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord. 

   
 • Wagenhangers & spanners.
  Laat jouw baby nooit met de wagenhangers of spanners alleen en gebruik deze alleen onder toezicht en gebruik het niet als speelgoed vanwege de kleine onderdelen. Een wagenhanger/spanner is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen.  De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout en de silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. De clipjes zijn van metaal en bevestig deze alleen aan de kinderwagen. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen. Het gebruik van een wagenhanger/spanner is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Littlez is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een wagenhanger/spanner.

   
 • Baby nestjes.
  Gebruik een babynestje alleen onder toezicht!! Gebruik een babynestje alleen voor een klein dutje of om even lekker in te liggen, bijvoorbeeld in de box. Leg jouw baby voor langere slaapjes gewoon in zijn eigen bedje.
  Let ook op de touwtjes aan de onderkant, leg jouw baby altijd met zijn voetjes bij de touwtjes. Kan jouw baby al omrollen, stop dan met het gebruik van het babynestje. Loop daarnaast nooit met het babynestje terwijl je kindje er in ligt. 

   
 • Babygym & mobiel hangers.
  Laat jouw baby nooit met de babygym alleen en gebruik deze alleen onder toezicht. Zorg ervoor dat de babygym goed uitgeklapt en het liefst op een ruwe ondergrond staat. De babygym is gemaakt onbehandeld hout en de hanger van zacht vilt. De figuren kunnen in hoogte worden versteld door de knoop aan de bovenkant te verstellen. Het gebruik van een babygym is atijd op verantwoordelijkheid. Littlez is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van de babygym.

   
 • De Verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis is genomen van de veiligheidsvoorschriften. Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn is een gedrukt exemplaar bijgesloten, geef je het artikel cadeau lever dan altijd de veiligheidsvoorschriften mee zodat de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.  
   
© 2015 - 2020 Littlez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel