Betalen en Verzenden 

Nadat u de bestelling heeft geplaatst en betaald krijgt u een bevestigings mail van ons. Krijgt u geen mail? Het wil nog wel eens voorkomen dat deze in de ongewenste post terecht komt.  Het verzenden van geplaatste bestellingen vindt plaats nadat je betaling door ons in goede orde is ontvangen en de bestelling compleet is. Bij elk product word aangegeven hoelang de levertijd is. 
Bij Littlez kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmethoden:

Paypal: 
Je kunt op een gemakkelijke wijze betalen via uw eigen paypal account, met jouw eigen mail adres en wachtwoord. Kijk voor meer informatie op www.paypal.nl

Ideal:
Je kunt op een gemakkelijke wijze betalen via uw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.. Kijk voor meer informatie op www.ideal.nl 

Vooruit betalen:
Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnnummer NL02 ABNA 0515 2514 29 t.n.v Littlez te Nieuw Vennep onder vermelding van uw factuurnummer, naam en woonplaats. In dit geval gaan wij pas over tot verwerking van jouw bestelling als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons is verwerkt. 

Levertijd:
Wij streven ernaar om alle orders waarbij de artikelen die op voorraad zijn binnen 3 tot 5 werkdagen te verzenden.
De orders die nog moeten worden gemaakt, zoals bij de babynestjes, boxkleden, dekentjes en wagenspanners met figuren hebben een levertijd van ongeveer 2 a 3 weken. Bij elk product staat de levertijd gemeld. 
Je krijgt bericht als jouw order wordt verzonden. 

Verzenden via post nl:
Wij verzenden via POST NL. 
Als u pakket wordt verzonden krijgt u hier over bericht, en ontvangt uw een Track and Trace code.

Bankgegevens: 
Littlez 
NL02ABNA 0515251429
BIC: ABNANL2A

 

© 2015 - 2021 Littlez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel